Gitaarlessen van Ton van Helden

Natuurlijk kun je bij Jo Joosten Music terecht voor de aanschaf van de gitaar van je dromen, en wat is er dan mooier om op dit instrument te leren spelen onder begeleiding van een professioneel docent? Ook voor gitaarlessen is Jo Joosten het adres. In een aparte ruimte krijg je les op jouw eigen instrument volledig afgestemd op jouw niveau, wensen en muziekvoorkeur. Dus individuele lessen zodat jij het maximale uit je instrument leert halen.

Leraar Ton van Helden heeft een jarenlange ervaring in het lesgeven. Onder zijn professionele begeleiding zul je snel vooruitgang boeken in je spel en techniek. Je motivatie zal hierdoor met sprongen vooruit gaan en al snel zul je iedereen in je omgeving verbazen met je vaardigheden.

Uiteraard volg je les op jouw voorkeursdag en tijd. Lessen duren een half uur en kosten € 12,50. Met één les in de week heb je in feite voldoende, echter zijn tijdsduur en frequentie in overleg volledig aan te passen.

Voor meer informatie en een afspraak kun je contact opnemen met de winkel op nummer 0475- 534517 of een mail sturen naar info@jojoosten.nl

Je kunt ook rechtstreeks naar de site van Ton van Helden gaan en direct een afspraak maken. Klik op onderstaande foto en wij leiden je er rechtstreeks naartoe!